Bli en sjöstjärna du med!

Köpvillkor simskola

Bindande bokning

Bokningen är bindande. Återbetalning sker endast mot läkarintyg. Enligt distanshandelslagen ges ingen ångerrätt vid tidsbestämd fritidsaktivitet som en intensivkurs i simskola är.

Schema

Kursschemat skickas till er angivna emailadress senast 14 dagar innan kursstart. Vi sätter samman grupper som passar erfarenhetsnivån.

Gruppbyte

Innan kursen har börjat går det bra att byta grupp i mån av plats. Kontakta oss via email info@besporty.se

Under en kursvecka stannar eleven i den grupp som har bokats.

Begränsat antal platser

Det finns ett begränsat antal platser till varje kurs. Med reservation för att kursplatserna tagit slut. Bekräftelse på att eleven fått plats på kursen skickas till er angivna e-postadress. Vi reserverar oss för ändringar i plats och kurstid.

Reservplats

Är kursen full kan eleven anmälas till reservplats. Vi lägger till nya grupper löpande och det finns god chans att bli antagen senare.

Betalning

Du kan välja att betala kursen med swish eller kortbetalning. Vid kortköp debiteras kortet direkt. Inga kortuppgifter sparas av Be Sporty. Alla kortbetalningar hanteras av vår betalningsleverantör.

Priserna är i SEK och moms ingår med 6% på kurser och 25% på produkter. 

Inställda lektioner

Kursen är på 5 tillfällen under en vecka och varje lektion är 30 minuter lång. Tvingas vi ställa in ett tillfälle p.g.a. instruktörs sjukdom, vattenproblem eller åskväder så ersätter vi er med en ersättningslektion vid senare tillfälle.

Reservstrand

Vi förbehåller oss rätten att flytta kursen till en reservstrand om det blir problem med den ordinarie stranden. Exempel på detta kan vara algblomning eller otjänligt vatten.

Missade tillfällen

Det går tyvärr inte att ta igen missade tillfällen då eleven har uteblivit från lektionerna.

Närvaro tas på plats och ni behöver inte meddela oss frånvaro pga sjukdom eller annan orsak.

Förälders ansvar

Deltagande i simskolan sker på egen risk. En förälder ska under hela kursen ha uppmärksamhet på sitt barn. 

Våtdräkt

Varje elev får Starfish våtdräkt första veckan. Den delas ut på plats innan första lektionen. Det finns ett begränsat antal storlekar och vi reserverar oss för att vissa storlekar kan ta slut. Våtdräkt delas inte ut vid fortsättningskurser.

Integritetspolicy

I och med att du godkänner anmälningsvillkoren, samtycker du till att du och ditt barn (eleven) registreras med personuppgifter i Be Sportys kundregister. Registret är till för att kursinformation till deltagarna ska kunna ske.

Du hamnar också i vårt system för utskick i form av nyhetsmail, sms och brev vid olika angelägenheter och för marknadsföringsändamål. Om du vill ändra dina uppgifter, eller undanbe dig information från oss, meddela Be Sporty via e-post: info@besporty.se .

Force majeure

Vid händelse som ej kunnat förutsägas och som vi som leverantör ej råder över, som leder till att våra tjänster ej kan genomföras som planerat, har vi som leverantör ingen skyldighet att leverera. Force Majeure kan inträffa vid t.ex. myndighets beslut, extrema väderförhållanden, krig, upplopp, epidemi, eldsvåda, strejk, explosionsfara eller andra omständigheter över vilka leverantören ej råder. Detta gäller även om vi eller myndighet bedömer att detta är nödvändigt för din och andra deltagares säkerhet eller hälsa. Vi har ingen skyldighet att återbetala kursavgiften till dig eller att betala skadestånd eller annan kompensation för det fall ett eller flera kurstillfällen måste ställas in eller senareläggas till följd av ändringar enligt ovan.


 

Be Sporty Utbildning AB
Södra Torggatan 6, 434 30 Kungsbacka
Telefon: 0771-444100, E-post: info@besporty.se

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå