Bli en sjöstjärna du med!

Om Starfish simskola

Sommarens roligaste simskola finns på en strand nära dig!
Vi vill sprida vattenglädje och samtidigt erbjuda simträning av hög standard.

Starfish är grundat av föräldrar och pedagoger med lång erfarenhet av att arbeta med barn. Vi vet av egen erfarenhet att barnen lär sig simma bäst i små grupper, naturlig miljö och med engagerade ledare. I Starfish vill vi erbjuda en plats för vattenglädje, trygghet och simträning av hög kvalitet.

Läs mer om Be Sporty-gruppen som anordnar Starfish och har 20 års erfarenhet av kurser för barn. Be Sporty är Sveriges största kursarrangör för barn.

På flera badplatser i Stockholm och Göteborg i sommar

Låt ditt barn bli en sjöstjärna i sommar och lära sig simma med oss. Vi finns på flera badplatser i Stockholm och Göteborg under sommarveckorna 26-32. Här finns vi.

Därför väljer du Starfish för ditt barn

 • Små grupper: Endast 4 elever per siminstruktör. Ditt barn kommer att få mycket uppmärksamhet i vattnet. 
   
 • Våtdräkt ingår: Inget mer huttrande och iskalla dopp. Våtdräkten ger varma simlektioner och härliga bad.
   
 • Duktiga och engagerade siminstruktörer: Våra siminstruktörer är trygga och har hjärtat på rätta stället. Vattenglädjen och ditt barn är i centrum. Alla siminstruktörer har genomgått utbildning och är tränade i Starfish simskolas pedagogik. 
   
 • Kul simövningar: Vår filosofi är att vi lär oss genom leken och roliga simövningar i vattnet. Vi har gjort studiebesök i USA där metodiken är best practice.
   
 • Intensivträning: Ditt barn lär sig bäst när träningen är koncentrerad till en stund varje dag. En intensivvecka är på 30 min per dag under 5 dagar. Bäst utveckling får ditt barn om du bokar två veckor. 
   

Här finns info om våra simgrupper

Boka sommarens simskola

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå