Bli en sjöstjärna du med!

Vanliga frågor och svar

Svar: Vi har flera grupper för nybörjare. Läs mer om nivåer på simgrupperna och förkunskaper här.

Svar: Välj hellre för lätt nivå än för svår. Våra siminstruktörer anpassar övningarna efter barnets färdigheter. Läs mer om grupperna .

Svar: Vi finns på flera stränder runt Stockholm och Göteborg. Du hittar dem här.

Svar: Två veckor innan kursstart skickar vi ett välkomstbrev på email till er. Där ser ni även vilken kurstid ni tilldelats.

Svar: Kom ombytt och klar i tid för din lektion. Ta med egen ryggdyna som flythjälpmedel (även kallat back float), till exempel denna sort. Badkläder går bra, men ha gärna våtdräkten ovanpå om det känns kallt. Barnet får gärna ha simglasögon.

Svar: Nej, ni behöver inte sjukanmäla ert barn under kursens gång.

Svar: Vi har ett begränsat antal platser till varje kurs. Detta gör att det tyvärr inte är möjligt att byta mellan olika grupper vid frånvaro.

Svar: Din anmälan är bindande. Enligt distanshandelslagen ges ingen ångerrätt vid tidsbestämd fritidsaktivitet som en intensivkurs i simskola är.

Svar: Innan kursen har börjat går det bra att byta grupp i mån av plats. Det gäller även fortsättningsvecka om du har bokat den. Kontakta oss via email info@besporty.se. Under en kursvecka stannar eleven i den grupp som har bokats.

Svar: Vi har simskolan varje dag oavsett väder. Undantag är vid åska då lektionen ställs in.

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå